'Man United gefrustreerd door Raiola, ruildeal met Juventus lonkt voor Pogba'

'Man United gefrustreerd door Raiola, ruildeal met Juventus lonkt voor Pogba'

09-12-2020 20:30
1

Manchester United is zwaar gefrustreerd door de uitspraken van Mino Raiola over Paul Pogba. De Premier League-grootmacht heeft zijn buik meer dan vol van de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer en de middenvelder. Een ruildeal met Juventus behoort tot de mogelijkheden, meldt The Athletic.

Raiola zorgde maandag voor een schok in Manchester door te stellen dat Pogba wil vertrekken. Een terugkeer naar de Italiaanse kampioen geldt als één van de meest waarschijnlijke bestemmingen voor de Fransman. Door de coronacrisis kan Juventus vermoedelijk echter niet voldoen aan de vraagprijs van United. Een ruildeal met Paulo Dybala geldt wél als een 'plausibel vooruitzicht', schrijft The Athletic.

"Pogba naar Juventus? We houden van Paul, hij is een fantastische speler, maar hij speelt nu voor United. Hij zal niet transfervrij zijn, dus je meot betalen als je hem wil aantrekken", zei Juventus-directeur Fabio Paritici dinsdag tegen Sport Mediaset. "We kennen zijn waarde maar al te goed. En we kennen ook zijn prijs, we zullen zien wat er gaat gebeuren."

De Engelsen onderhandelden afgelopen zomer al met de Argentijnse aanvaller, maar een transfer ging uiteindelijk niet door. Onder trainer Andrea Pirlo is Dybala echter niet onomstreden.