OH Leuven met de voeten op de grond: We denken niet aan play-off 1

OH Leuven met de voeten op de grond: "We denken niet aan play-off 1"

09-12-2020 12:15

OH Leuven won zijn inhaalwedstrijd tegen Moeskroen en duikt opnieuw op in de hogere regionen van het klassement. De Leuvenaren staan op een vijfde plek, maar blijven met de voetjes op de grond.

Anderlecht, Standard, Charleroi, allen staan ze achter OHL in de rangschikking. Antwerp heeft dan weer evenveel punten, maar heeft een beter doelsaldo. Knappe prestaties, die hogere ambities rechtvaardigen? "Een gooi doen naar play-off 1? We zijn pas gepromoveerd", ontwijkt OHL-coach Marc Brys de vraag met de glimlach.

De doelstellingen van de club blijven dan ook onveranderd. "Ons doel dat we in augustus stelden blijft overeind, we willen een rustig seizoen draaien en niet in degradatienood geraken", wordt Brys geciteerd door De Morgen. "Niet te ver wegzakken in het klassement blijft onze eerste prioriteit."

Ondanks de lange-termijn ambities, blijft de club dan ook met de voeten op de grond. "We zijn een club in volle expansie, maar we gaan nu niet dromen omdat we in de top vijf staan. Al is het wel goed voor het vertrouwen en willen we uiteraard zo hoog mogelijk eindigen", aldus Brys.