Nieuwe ref opgeroepen om restant van PSG-Basaksehir in goede banen te leiden

Nieuwe ref opgeroepen om restant van PSG-Basaksehir in goede banen te leiden

09-12-2020 07:33
5

Danny Makkelie is aangesteld voor het restant van de veelbesproken wedstrijd Paris Saint-Germain en Basaksehir. De leidsman uit Dordrecht was eigenlijk niet ingepland voor deze Europese midweek, maar zal woensdag alsnog naar Parijs afreizen.

Dat nieuws is vlak na middernacht doorgekomen. Mario Diks reist mee als assistent-scheidsrechter, verder zal het scheidsrechtersteam bestaan uit twee Poolse assistenten en een Italiaans VAR-duo.

De wedstrijd van dinsdagavond werd gefloten door de Roemeen Ovidiu Hategan, maar werd na een kwartier al gestaakt. De spelers van beide clubs liepen van het veld af wegens racistische uitlatingen van vierde official Sebastian Coltescu. Basaksehir wilde dinsdag niet meer verder spelen, maar zal woensdag alsnog aantreden, nu het volledige scheidsrechterskorps vervangen is.

Makkelie zal om 18.55 uur het beginsignaal geven in het Parc des Princes. Alleen de groepswinst in Poule H staat nog op het spel: PSG kan RB Leipzig van plek één stoten, Basaksehir is al uitgeschakeld.