Mignolet: We moeten nu rustig alles analyseren maar het is heel spijtig

Mignolet: "We moeten nu rustig alles analyseren maar het is heel spijtig"

08-12-2020 21:05
3

Club Brugge ging dinsdagavond op zoek naar de kwalificatie voor de 1/16e finales van de Champions League. Club had daarvoor een overwinning nodig op het veld van Lazio, het bleef echter steken op een 2-2 gelijkspel. Charles De Ketelaere kwam nog dichtbij de 2-3 maar zijn poging ging tegen de deklat.

Simon Mignolet reageerde kort na de wedstrijd op het verloop van de wedstrijd en het parcours dat Club Brugge aflegde in deze Champions League. "Ongelofelijk, we beginnen niet goed en we komen op achterstand. We komen dan goed terug maar dan geven we toch een domme fout weg waardoor zij terug op voorsprong komen. Bij de rust probeerden we de kopjes hoog te houden want een doelpunt is snel gemaakt. Na de 2-2 gingen ze beginnen beven en roken wij onze ultieme kans, maar het mocht niet baten", stak Mignolet van wal na de wedstrijd.

Mignolet was trots op het parcours die hij en de jongens hebben afgelegd in de Champions League. "Ik denk dat we getoond hebben waar Club Brugge voor staat, we hebben geknokt tot aan het eind. Met tien spelers maken we het Lazio behoorlijk lastig. We winnen twee keer tegen Zenit en we spelen twee maal gelijk tegen Zenit en er zat zelfs meer in. Voor de jonge jongens zal dit een zeer goede ervaring zijn", reageerde Mignolet na de wedstrijd.