Atlético Madrid heeft er extra wapen bij in CL-strijd: Carrasco is weer fit

Atlético Madrid heeft er extra wapen bij in CL-strijd: Carrasco is weer fit

08-12-2020 16:43

Atlético Madrid gaat woensdagavond op zoek naar overwintering in de Champions League. Aan een gelijkspel bij RB Salzburg hebben de troepen van Diego Simeone voldoende om door te stoten. Met Yannick Carrasco hebben de hoofdstedelingen er alvast een interessante troef bij.

Onze landgenoot is weer helemaal wedstrijdklaar, zo blijkt uit de officiële selectie die Atlético de wereld instuurde via de eigen kanalen. Afgelopen weekend moest Carrasco nog forfait geven vanwege een blessure. Dat bracht zijn ploeg echter niet in nauwe schoentjes. Integendeel, Atlético won van Real Valladolid (2-0) en is autoritair koploper in de Primera Division.

In de Champions League loopt het dus wat minder vlot, met slechts één zege in vijf wedstrijden. Dat zal Salzburg moed geven, aangezien de Oostenrijkers het ticket voor de achtste finales nog kunnen afsnoepen. Of Carrasco in de basis zal starten, is nog even afwachten. In La Liga gebeurde dat nog maar twee keer, maar in de Champions League was hij tot nu toe een vaste waarde.