Vergeten Belg in de Champions League: Rode Duivels zijn mijn droom

Vergeten Belg in de Champions League: "Rode Duivels zijn mijn droom"

Gepubliceerd: dinsdag 8 december 2020 om 11:30di 08-12-2020 om 11:30

Laatste update: dinsdag 8 december 2020 om 13:16di 08-12-2020 om 13:16

In 2020 zijn er heel wat nieuwe Rode Duivels de revue gepasseerd. Wanderson (26) zit daar echter niet bij. De middenvelder doet het nochtans lang niet slecht bij FK Krasnodar.

Wanderson werd dit jaar wel al gecontacteerd door de KBVB. "Ik kreeg een telefoontje van iemand van de Belgische voetbalbond die meldde dat bondscoach Martinez me volgde", vertelt hij aan Gazet Van Antwerpen. "Dat was leuk nieuws natuurlijk, want de Rode Duivels zijn een geweldig team en daar deel van uit maken, zou fantastisch zijn. Alleen viel ik na dat telefoontje uit en stond ik bijna twee maanden aan de kant."

Wanderson voelt zich naar eigen zeggen goed in Rusland. "Toen ik naar Rusland ging, wist ik niet goed wat ik mocht verwachten. Het leven is hier heel anders dan wat ik gewoon was, maar het is zeker niet slecht. Ik werd heel goed opgevangen en voel me hier nu ook thuis. Momenteel is het hier ook winter, maar het heeft nog maar één keer gesneeuwd. Krasnodar ligt vlak bij de Zwarte Zee. Het klimaat valt hier mee: het is hier nu vijftien graden.

Vertrekken is dan ook nog niet aan de orde. "Ik heb nog een contract tot 2024 en zit hier goed, maar je weet natuurlijk nooit. Ik hoop me opnieuw in de belangstelling van de bondscoach te spelen, want Rode Duivel worden is een droom", benadrukt hij nog een keer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws