Opsteker voor Anderlecht: ‘Van Crombrugge traint mee met de doelmannen’

Opsteker voor Anderlecht: ‘Van Crombrugge traint mee met de doelmannen’

08-12-2020 07:22 Laatste update: 09-12-2020 10:13
5

RSC Anderlecht heeft kopzorgen om Hendrik Van Crombrugge. Vincent Kompany kon de voorbije drie wedstrijden niet over de doelman beschikken na een ‘lichte’ handblessure. Het lijkt toch erger dan verwacht.

Een maand geleden liep Van Crombrugge de blessure op tegen KAA Gent. In de slotfase liet de goalie een vrije trap van Bezus glippen en Marreh gaf nog een lichte tik. Van Crombrugge voelde pijn, maar de blessure leek niet al te erg. Tien dagen later stond hij alweer op het trainingsveld, al liep dat niet van een leien dakje.

Van Crombrugge gaf vervolgens versterk voor de volgende wedstrijden bij RSC Anderlecht. Er werd niet veel vrijgegeven over de blessure, maar volgens Het Nieuwsblad zou het genezingsproces met ups en downs verlopen. De kans dat hij vrijdag KRC Genk haalt lijkt ook eerder klein.

Update: Dan toch een opsteker voor RSC Anderlecht in verband met de blessure van Hendrik Van Crombrugge. Het Laatste Nieuws meldt dat de goalie meetrainde met de keepers van paars-wit. Ook Nany Dimata trainde weer mee met de groep. Hij geraakt klaar voor de topper tegen KRC Genk. Percy Tau was nog niet aanwezig.