Clement leeft op hoop met Deli, Diatta en Vormer

Clement leeft op hoop met Deli, Diatta en Vormer

07-12-2020 19:49
1

Dinsdag heeft Club Brugge een afspraak met de geschiedenisboeken. Voor de eerste keer in haar bestaan kan Blauw-Zwart zich plaatsen voor de volgende fase van de Champions League. Het is alleen nog niet duidelijk op Philippe Clement tegen Lazio met zijn sterkste elf kan beginnen.

Afgelopen weekend tegen STVV liet Clement al enkele jongens rusten. Hij moest ook noodgedwongen Ruud Vormer aan de kant houden. De kapitein van Blauw-Zwart had maagklachten en ging uit voorzorg naar de kant. Ondertussen is de Nederlander aan de beterhand. "Ruud voelt zich beter na het nemen van medicatie", stelde Clement op een persconferentie.

Vormer reisde mee en komt in aanmerkingen om te spelen tegen Lazio. "Zondag trainde hij een eerste keer individueel. Maandag traint hij weer voor het eerst mee met de groep", gaf de trainer van Club Brugge nog.

Deli en Diatta
Ook achter de namen van Simon Deli en Krepin Diatta staat nog een vraagteken. "Dat geldt ook voor Deli en Diatta. Zij gaan normaal met de groep mee trainen. Daarna gaan we evalueren of ze echt wedstrijdfit zijn of niet. Dat is natuurlijk een groot verschil, een training of een wedstrijd."