Leonardo relativeert 'Messi-uitspraken' Neymar: 'Hij moet dat wel zeggen'

Leonardo relativeert 'Messi-uitspraken' Neymar: 'Hij moet dat wel zeggen'

07-12-2020 13:15
1

Volgens Leonardo, technisch directeur van Paris Saint-Germain, is een hereniging tussen Neymar en Lionel Messi bij de club uit Parijs nog niet aan de orde. Neymar gooide vorige week olie op het vuur, maar Leonardo minimaliseert de uitspraken van de Braziliaan.

Volgens de technisch directeur werd Neymar uit de tent gelokt. "Weet je, het is normaal dat hij dat zegt tegen een Argentijnse journalist. Hij moest over Messi praten", stelt Leonardo in gesprek met Canal +.

Leonardo geeft aan dat de club uit Parijs (voorlopig) niet bezig is om contact te zoeken met Messi. "We hebben respect voor andere clubs. Hij is een speler van Barcelona. Als iemand praat over onze spelers, dan zijn we daar niet blij mee. Dus houden we ons niet bezig met spelers van andere clubs", aldus Leonardo. "Het is nu ook niet het moment om over de transferperiode te praten."

Messi's contract loopt aankomende zomer af bij FC Barcelona. Eerder werd er al gespeculeerd over een eventuele hereniging met Pep Guardiola bij Manchester City.