Bizar nieuws: Poolse zesdeklasser spreekt met ex-speler van Real Madrid

Bizar nieuws: Poolse zesdeklasser spreekt met ex-speler van Real Madrid

07-12-2020 13:00
3

LKS Victoria Cisek, een zesdeklasser uit Polen, claimt in gesprek te zijn met Royston Drenthe. De linksbenige aanvaller zou met een schone lei kunnen beginnen aan het avontuur in de Poolse regionale divisie.

Op de officiële kanalen van de club wordt gemeld dat de gesprekken met Drenthe op dit moment gaande zijn. De 33-jarige linkspoot, wiens verleden bij Real Madrid door de club benadrukt wordt, is op dit moment in Nederland maar blijft wel onderhandelen met de Polen. De club hoopt snel met positief nieuws op de proppen te kunnen komen.

Drenthe kwam onlangs in het nieuws toen bleek dat hij tot zijn eigen verbazing failliet was verklaard. Victoria Cisek schrijft dat de middenvelder, ooit een groot talent in de jeugdopleiding van Feyenoord, in Polen de kans krijgt om met een schone lei te beginnen. Op dit moment speelt Drenthe nog voor de Nederlandse club Kozakken Boys.

Na zijn doorbraak bij Feyenoord en de transfer naar Real Madrid ging het bergafwaarts met de loopbaan van Drenthe. Hij speelde voor Hércules Alicante, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas SC en Sparta.