'Okereke kan Dennis naar bank verdrijven in levensbelangrijke partij Club Brugge'

'Okereke kan Dennis naar bank verdrijven in levensbelangrijke partij Club Brugge'

07-12-2020 08:16
7

Club Brugge was zaterdag baas tegen STVV, maar had het moeilijk om tot een beslissend doelpunt te komen. Invaller David Okereke kon in de tweede helft dan toch voor de verlossing zorgen. Hij mag nu ook hopen op een beloning;

Bij Club Brugge lijkt het verhaal van Emmanuel Dennis voorbij en tegen STVV speelde de Nigeriaan zeker niet zijn beste partij. De aanvaller werd na een bleke match in de tweede helft naar de kant gehaald en vervangen door Okereke. Die kon drie minuten later meteen scoren. Hij mag nu ook hopen op meer speelminuten, beginnende met de partij tegen Lazio.

Volgens Het Nieuwsblad bestaat de kans namelijk dat Okereke in de allesbeslissende wedstrijd tegen Lazio Roma de voorkeur krijgt op Dennis, die tegen Zenit Sint-Petersburg nog goed was voor een assist. "Waar ik speel, maakt me weinig uit", gaf Okereke zaterdag nog aan. "Ik ben een polyvalente speler, die makkelijk kan wisselen tussen posities. De trainer moet beslissen waar ik het best uitgespeeld word."

Toch rekent Philippe Clement nog niet helemaal op Okereke. Zo stond hij dit seizoen nog maar vier keer in de basis, al wil Okereke daar niet over nadenken. "Ik ben heel gelukkig. We hebben een sterke kern omdat we veel matchen spelen, maar de coach kan maar elf spelers opstellen. Als ik minuten krijg, probeer ik gewoon mijn best te doen", aldus Okereke.