Antwerp weigert meerdere te erkennen: Ze zijn superefficiënt, maar zat meer in

Antwerp weigert meerdere te erkennen: "Ze zijn superefficiënt, maar zat meer in"

Royal Antwerp FC liep op bezoek bij KRC Genk tegen haar vierde nederlaag van het seizoen aan: 4-2. Ondanks een vroege voorsprong liep The Great Old in grote delen van de partij achter de feiten aan. De tol van de Europese inspanningen? Louis Verstraete vermoedt van wel.

De middenvelder vierde in de Luminus Arena zijn eerste basisplaats onder Ivan Leko, als vervanger van de geschorste Faris Haroun. Zelf deed hij het naar behoren, maar zijn ploeggenoten gingen kopje onder. "Jammer dat we hier zo zwaar onderuitgaan. Ze zijn superefficiënt, maar er zat meer in. We hebben een paar vermijdbare goals gepakt", weigerde Verstraete bij Sporza toe te geven dat Genk over een sterkere ploeg zou beschikken.

Dan zat het verschil waarschijnlijk in (een gebrek aan) frisheid. "Misschien dat het Europees voetbal nog in de benen zat", gaat Verstraete mee in die hypothese. "Het zijn zware weken geweest, maar dat is geen excuus. Als ik mijn kuiten zo voel, zal ik wel 12,5 km gelopen hebben", kon er nog een lachje vanaf. Verstraete kwam zelf overigens niet in actie afgelopen donderdag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie