OFFICIEEL: PSG heeft megacontract van Jesé Rodriguez ontbonden

OFFICIEEL: PSG heeft megacontract van Jesé Rodriguez ontbonden

06-12-2020 12:45 Laatste update: 13:17
3

Jesé Rodriguez is geen speler meer van Paris Saint-Germain. De Franse kampioen heeft het aflopende contract van de Spaanse miskoop officieel ontbonden.

Jesé maakte in de zomer van 2016 de overstap van Real Madrid naar PSG, maar kwam in Parijs niet verder dan achttien optredens. Daarin scoorde hij twee keer. Patrick Kluivert was vier jaar geleden als toenmalige technisch directeur verantwoordelijk voor het transferbedrag van 25 miljoen euro.

De laatste seizoenen werd Jesé door PSG gestald bij Las Palmas, Stoke City, Real Betis en Sporting Portugal. Met zijn salaris van 420.000 euro bruto was hij een enorme, ongewenste kostenpost geworden. PSG is nu, zes maanden voor het einde van de overeenkomst, verlost van de geflopte aanvaller.

Dit seizoen mocht Jesé nog wel twee keer kort invallen bij PSG, maar een nieuwe privérel lijkt de druppel te zijn die de emmer deed overlopen: in Spanje lekte uit dat Jesé zijn ex-vrouw Aurah Ruiz heeft bedrogen met model én bekende van Ruiz, Rocío Amar. PSG-baas Nasser Al-Khelaifi wilde vervolgens definitief niet meer geafficheerd worden met de aanvaller.