OFFICIEEL: Team van Berlusconi stelt Balotelli voor als nieuwste aanwinst

OFFICIEEL: Team van Berlusconi stelt Balotelli voor als nieuwste aanwinst

05-12-2020 17:33 Laatste update: 07-12-2020 19:07
6

Mario Balotelli heeft de voorbije jaren al heel wat watertjes doorzwommen. De spits kwam vorig seizoen uit voor Brescia, maar ook daar maakte hij zich weer onmogelijk en dus werd zijn contract niet verlengd. Sindsdien was de flamboyante Italiaan op zoek naar een nieuwe club en die heeft hij nu eindelijk gevonden.

Volgens Fabrizio Romano gaat Balotelli verrassend aan de slag bij de Italiaanse tweedeklasser Monza. Hij zal er maandag zijn medische testen afleggen en daarna zijn contract tekenen. Balotelli werd ook gelinkt aan Vasco da Gama, maar de Braziliaanse club zou nooit echt een optie geweest zijn. Bij Monza vindt hij eigenaar Silvio Berlusconi en Kevin-Prince Boateng terug.

Balotelli passeerde de voorbije jaren al bij een indrukwekkend rijtje clubs. Hij kwam naast Brescia nog uit voor Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, opnieuw AC Milan, OGC Nice en Olympique Marseille.

Update: Mario Balotelli heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Serie B-club Monza. De spits, die vijf maanden zonder club zat na zijn vertrek bij Brescia, gaat aan de slag bij de club van eigenaar Silvio Berlusconi. Balotelli heeft een contract getekend tot het einde van dit seizoen.