Brandon Mechele speelt vanavond zijn 250e wedstrijd voor Club Brugge

Brandon Mechele speelt vanavond zijn 250e wedstrijd voor Club Brugge

05-12-2020 16:29
5

Club Brugge neemt het zaterdagavond op tegen Sint-Truiden VV. Na het gelijkspel tegen Moeskroen afgelopen weekend moet Club Brugge terug aanknopen met de overwinning. Daarbij kan Brandon Mechele zijn 250e wedstrijd spelen voor Club Brugge.

Brandon Mechele een rasecht jeugdproduct van Club Brugge kan vanavond zijn 250e wedstrijd spelen voor Blauw-Zwart. Uitgerekend tegen zijn ex-ploeg kan Mechele deze mijlpaal bereiken. Mechele kwam in het seizoen 2013-2014 bij de A-kern van Club Brugge. Hij werd geleidelijk aan gebracht in de eerste ploeg van Club Brugge. Toen zijn compaan Björn Engels een vaste basisplek had opgeeïst werd Mechele verwezen naar de bank. In het seizoen 2016 -2017 werd hij uitgeleend aan STVV om meer speelminuten te krijgen. Daar kwam hij terecht onder Ivan Leko, Leko trok het jaar nadien naar Club Brugge en labceerde opnieuw de carriere van Mechele bij Club Brugge. 

Brandon Mechele kon 9 keer scoren voor Blauw-Zwart en gaf 7 assists. Op 20 april verlengde Brandon Mechele zijn contract tot 2023. Dit seizoen loopt het echter minder vlot voor Brandon Mechele, hij startte aan de competitie maar gaf een doelpunt weg tegen Charleroi. Na zijn interlandperiode werd Mechele positief getest op corona en kon nadien zijn plaats niet herinnemen. In de Champions League moet Mechele zijn plaats laten aan Odillon Koussounou.