Boskamp ziet titelkandidaat: “Niet hebben over KAA Gent, Standard en Anderlecht

Boskamp ziet titelkandidaat: “Niet hebben over KAA Gent, Standard en Anderlecht"

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 13:45za 05-12-2020 om 13:45

KRC Genk is dé ploeg in vorm in de Jupiler Pro League. Volgens Johan Boskamp zijn de Limburgers een titelkandidaat, dat laat de analist aan Het Belang van Limburg weten. Komende speeldag staat Antwerp op het programma.

Boskamp rekent KRC Genk bij de outsiders voor de titel. “Misschien wel. Kijk naar hoeveel punten de andere clubs al verloren hebben. Club Brugge heeft meer verliespunten en over Standard, Gent en Anderlecht hoeven we het niet te hebben. Het grote voordeel van Genk is dat ze geen Europees voetbal spelen én makkelijk scoren. Ze beginnen ook weer goed voetbal te brengen.”

“Antwerp vormt dit weekend een mooie test. Pieter Gerkens speelt daar trouwens opvallend sterk. Die was bij Anderlecht toch op het tweede plan verzeild geraakt. Onder Ivan Leko, bij STVV, deed hij het ook al goed. Hij voelt zich lekker onder die trainer. Gerkens heeft diepgang en scorend vermogen, daarnaast klikt het goed met de ook al herboren Refaelov. Komt misschien doordat die gekke Lamkel Zé niet meer mag meedoen”, aldus Boskamp.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Boskamp hier gelijk?

Ja
84%
Nee
16%
(570 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws