Zlatan (AC Milan) snoert criticasters de mond: Ik houd van uitdagingen

Zlatan (AC Milan) snoert criticasters de mond: "Ik houd van uitdagingen"

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 12:14za 05-12-2020 om 12:14

Zlatan Ibrahimovic is bij AC Milan een uitdaging aangegaan. Omdat veel mensen zeiden dat het onmogelijk was om de Rossoneri terug naar de top te brengen, besloot de Zweed om het toch te gaan proberen.

Voorlopig gaat hem dat prima af, want Milan is de fiere leider in de Serie A en Ibrahimovic is topscorer van de competitie. "De uitdaging is om Milan weer terug te brengen naar waar het thuishoort", zegt hij in een interview met Sky Sport Italia, afgenomen door voormalig ploeggenoot Massimo Ambrosini. "Velen zeiden dat het moeilijk of onmogelijk was, maar daar houd ik van. Deze uitdagingen zijn aantrekkelijk."

De Zweed haalt meer voldoening uit deze uitdaging dan kampioen worden met een andere ploeg. "Dit is veel groter dan spelen in een team dat al aan de top staat. In plaats daarvan is het verhaal hier andersom. Je moet de club terug naar de top brengen en spelers laten begrijpen wat het betekent om aan de top te staan. Ik ben niet bang om de uitdaging aan te gaan. Ik doe het tegenovergestelde van wat iedereen me zegt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws