Holzhauser (Beerschot): Dromen mag, maar we moeten realistisch zijn

Holzhauser (Beerschot): "Dromen mag, maar we moeten realistisch zijn"

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 11:16za 05-12-2020 om 11:16

Raphael Holzhauser gooit dit seizoen hoge ogen met K. Beerschot V.A. Bij de seizoensrevelatie is de Oostenrijker zonder twijfel de meest bepalende figuur. Beerschot deelt de leidersplaats met KRC Genk, maar Holzhauser blijft alleszins met de voetjes op de grond.

Het aflopende contract van Holzhauser werd verlengd tot medio 2023, zodat zowel Beerschot als hijzelf kunnen blijven verder werken. Ondanks de leidersplaats beseft de linkspoot dat spreken over een titel nog te vroeg is. "Dromen mag. Maar we moeten realistisch zijn. We komen uit tweede klasse, sommigen spelen voor het eerst op het hoogste niveau", aldus Holzhauser in Het Laatste Nieuws.

Hernan Losada hamert er ook telkens op dat elke wedstrijd een nieuw gegeven is. Met die ingesteldheid blijft Beerschot wekelijks de punten aan mekaar rijgen. "Als we in onze business twee of drie keer verliezen, is het weer anders. We moeten onze mindset om het week per week te bezien niet veranderen. Ik heb wel geen bezwaar als deze vorm aanhoudt", besluit Holzhauser, die al goed was voor tien doelpunten en negen assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Waar eindigt Beerschot dit seizoen?

Plaats 1-4
3%
Plaats 5-8
48%
Plaats 9-12
35%
Plaats 13-18
14%
(377 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws