Breaking news

Tielemans maakt indruk in Premier League: 'Klassevol, een mooie speler'

Genk slijpt de messen al voor komst van Antwerp met terugblik op 4-0-triomf

Genk slijpt de messen al voor komst van Antwerp met terugblik op 4-0-triomf

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 10:44za 05-12-2020 om 10:44

Dé affiche van de vijftiende speeldag is ongetwijfeld KRC Genk - Royal Antwerp FC. Beide ploegen verkeren in bloedvorm en zouden dan ook garant moeten staan voor een heleboel spektakel. De thuisploeg blikt alvast met vertrouwen vooruit ... door terug te blikken naar het verleden.

Op haar Twitter-pagina deelde Genk een post met foto's van 3 mei 2019. In Play-Off 1 van dat jaar deelden de Limburgers een mokerslag uit aan het bezoek uit Deurne-Noord: 4-0. Ruslan Malinovsky zette zijn ex-team toen op voorsprong vanop de stip, na de pauze diepten onder meer Junya Ito en Brian Heynen, ook al op strafschop, de score verder uit. Die laatste twee zullen er zondagmiddag normaal opnieuw bij zijn.

Die 4-0-uithaal was voor Genk een opstapje naar een nog groter hoogtepunt. Diezelfde maand zouden de Limburgers zich namelijk tot landskampioen scharen. Zo ver zal het deze zondag nog niet zijn, want in de Luminus Arena staat vooral prestige op het spel. De voorbije weken hebben zowel Genk als Antwerp zich opgewerkt tot mogelijke best voetballende ploeg uit onze competitie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws