Breaking news

Club Brugge op volle sterkte tegen KRC Genk, Vanaken en Dennis maken comeback

Spijkerharde Vrancken: Als je einzelgänger wil zijn, ok, maar ga dan biljarten

Spijkerharde Vrancken: "Als je einzelgänger wil zijn, ok, maar ga dan biljarten"

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 09:00za 05-12-2020 om 09:00

KV Mechelen heeft het helemaal gehad met Marian Shved. De dribbelaar streek deze zomer neer Achter De Kazerne dankzij een uitleenbeurt van Celtic FC, maar komt nauwelijks aan spelen toe. In een snoeiharde analyse legt trainer Wouter Vrancken uit hoe de vork aan de steel zit.

"Ik ga mijn tijd niet meer aan hem verdoen", kondigt Vrancken aan bij Het Laatste Nieuws. "De spelers en staf doen er alles aan om Shved mee te betrekken in het verhaal. Maar hij zet zich boven de groep. Hij komt geregeld te laat en loopt erbij alsof hij hier niet wil zijn. De staf en de spelers hebben verschillende keren op hem ingepraat."

"Ik sprak hem onder vier ogen, ik pakte hem ook aan in de groep. Als je dan zelfs geen reactie krijgt ... Tja, dan stopt het. Als je een einzelgänger wil zijn, dan mag dat. Maar ga dan biljarten of zo. Dan hoor je niet thuis in dit team, waar iedereen voor mekaar door het vuur gaat. Hij is introvert. En zijn arrogantie maakt het nog erger", luidt het vernietigende oordeel van Vrancken.

In de spiegel kijken
"Er zijn veel spelers die ondanks hun kwaliteiten niet alles uit hun carrière halen. Wel, dit dreigt ook zo’n verhaal te worden", betreurt Vrancken de ingesteldheid van zijn zomerversterking, al laat hij de deur nog op een klein kiertje. "Maakt hij toch nog de klik in zijn hoofd, zoveel te beter en dan hebben we er een kwaliteitsvolle speler bij. Komt die klik er niet, dan kan ik niet accepteren dat hij zich boven de groep zet."

Voorlopig kwam Shved niet verder dan drie optredens in het truitje van KV Mechelen, telkens als invaller. Zijn totale som aan speelminuten staat zo op 55 minuten. Ook bij Celtic wilde het overigens niet lukken voor de dribbelaar, want vorig seizoen bleef de teller daar op een kwartiertje staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws