OPSTELLING: Vormer valt toch af na buikproblemen, Vanaken begint

OPSTELLING: Vormer valt toch af na buikproblemen, Vanaken begint

05-12-2020 19:33 Laatste update: 20:16
6

Landskampioen Club Brugge ontvangt in het Jan Breydelstadion Sint-Truiden VV. Voor Blauw-Zwart is het de generale repetitie voor de belangrijke Champions League-clash tegen Lazio.

En Philippe Clement houdt rekening met die Europese wedstrijd. Club Brugge heeft een drukke agenda en de coach kiest ervoor om te roteren tegen STVV. Zo krijgen Hans Vanaken en Clinton Mata rust en beginnen zij op de bank. Het duo wordt vervangen door Ignace Van der Brempt en Mats Rits.

Ook Fede Ricca wordt op de bank gezet na zijn sterke partij tegen Zenit Sint-Petersburg. Eduard Sobol krijgt opnieuw een basisplek van Clement. Voorin moeten uitblinkers Charles De Ketelaere en Noa Lang voor de doelpunten zorgen.

Update: Bij Club Brugge toch geen Ruud Vormer, die afvalt wegens buikproblemen. Daardoor begint Vanaken wel aan de partij.

STVV kan de punten goed gebruiken. De Kanaries konden al vier wedstrijden niet meer winnen en staan intussen op de voorlaatste plek in het klassement. Coach Kevin Muscat werd de laan uitgestuurd en beloftentrainer Stef Van Winckel zit op de bank tegen Club Brugge.