Cercle Brugge-coach Clement: “Er is helemaal geen zaak-Hazard”

Cercle Brugge-coach Clement: “Er is helemaal geen zaak-Hazard”

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 08:45za 05-12-2020 om 08:45

Kylian Hazard speelt niet bij Cercle Brugge. De jongste telg van de Hazard-clan is op een zijspoor beland. Coach Paul Clement laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over zijn pupil.

Volgens Clement blijft Hazard bij Cercle. “Waarom niet? Er is helemaal geen zaak-Hazard. Hij heeft zich niet misdragen, maar het is mijn taak om hier het maximum uit elke speler te halen. Ik wil dat Kylian al zijn mogelijkheden benut en het is mijn verantwoordelijkheid dat hij daarin slaagt. Ik wil en moet hem beter maken. We hebben daar lang en goed over gepraat.”

Hazard moet volgens Clement meer als een prof beginnen leven. “Kylian weet wat hij moet doen. Als een echte prof leven voor zijn vak en er alles voor doen. Hij heeft dat de jongste tijd goed opgepikt, ik zie verbetering. Natuurlijk is hij ongelukkig als hij op de bank zit, dat is normaal. Het is nu aan hem.”

De fans vinden dat Hazard altijd wil spelen. “Iedereen wil winnen, de fans maar ook de spelers en de staf. Als we verliezen is er ontgoocheling. Dat is zo in België bij Cercle, maar ook in Engeland en bij alle andere clubs waar ik werkte. Ik begrijp dat en kan dat plaatsen.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Clement hier gelijk?

Ja
84%
Nee
16%
(50 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws