Hoge verwachtingen Real Madrid: “Hazard blijkt toch niet immuun te zijn voor druk”

Hoge verwachtingen Real Madrid: “Hazard blijkt toch niet immuun te zijn voor druk”

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 07:44za 05-12-2020 om 07:44

Eden Hazard heeft nog niet veel potten kunnen breken bij Real Madrid. De Rode Duivel ligt meer in de lappenmand dan dat hij speelt. Johan Boskamp vraagt zich tegenover Het Belang van Limburg af waaraan dat ligt.

Hazard wordt hier en daar vergeleken met Gareth Bale. “Er wordt nu al gezegd dat Eden een tweede Gareth Bale is, dat geloof ik nog niet. Hij was net bezig met de trainingsopbouw en moest ineens drie wedstrijden achter mekaar spelen. Die belasting is stevig, maar je kunt er niet omheen dat hij sinds zijn transfer enorm blessuregevoelig is.”

“Waar heeft dat mee te maken? Is dat druk? Blijkbaar is hij daar dan toch niet immuun voor. Voor het eerst benadert pers en publiek hem negatief. Bij Lille en Chelsea was hij altijd het mannetje, maar in Madrid lopen er nog wel een paar. Sergio Ramos bepaalt daar alles. Ik vind het waardeloos voor Eden, want ik ben een fan.”

“De manier waarop hij voetbalt en lef toont, vind ik leuk, maar hij heeft zijn Chelsea-niveau in Madrid nog niet gehaald”, gaat Boskamp verder. “Stilaan is het ook voor Zidane van moeten. Nu de uitschakeling in de Champions League dreigt, wordt het link voor de Fransman, zelfs al heeft hij die trofee drie keer gewonnen.”

Zinedine Zidane is altijd al een grote fan van Hazard en heeft zich hard gemaakt voor zijn komst naar Real Madrid. “Zijn vertrek zou voor Hazard ook al geen goede zaak zijn, aangezien Zizou zijn komst erdoor heeft geduwd. Nou goed, ik denk wel dat Madrid het nog redt tegen Gladbach. Winnen en ze zijn door.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Boskamp hier gelijk?

Ja
92%
Nee
8%
(118 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws