Kompany ziet Anderlecht weer gelijk spelen: De laatste minuten waren niet goed

Kompany ziet Anderlecht weer gelijk spelen: "De laatste minuten waren niet goed"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 23:15vr 04-12-2020 om 23:15

RSC Anderlecht is er alweer niet in geslaagd om een voorsprong vast te houden en te winnen. Op bezoek bij Zulte Waregem zag het de thuisploeg een kwartier voor tijd nog de gelijkmaker scoren in het 2-2 gelijkspel. Niet naar de zin van Vicnent Kompany.

RSC Anderlecht had wel lange tijd controle over de partij, maar slaagde er toch niet in om te winnen. "De tien minuten na de 70ste minuten waren niet goed", was Kompany achteraf duidelijk tegenover Eleven Sports.

Al wou de trainer van Anderlecht zijn ploeg niet afmaken. "Over de hele partij kregen we voldoende kansen en hadden we controle. We verliezen punten en dat is moeilijk om dragen. Inzake engagement ben ik tevreden en we moeten blijven verder werken. Op een dag zal dat wel opbrengen", aldus Kompany.

Kompany zag ook een lichtpunt bij Anderlecht: Yari Verschaeren. "Yari gaf ons alles wat we van hem vroegen en hij speelde bevrijd. Het enige wat onbrak was een doelpunt, maar hij was goed in het spel. Er waren een aantal spelers die zich toonden, maar we missen momenteel de capaciteiten om een match dood te maken", besloot Kompany.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws