Breaking news

Is huurdeal Zulj een schot in de roos? "Fans willen hem nu al overkopen"

Promovendus Beerschot beleeft met Van den Bergh een droomscenario

Promovendus Beerschot beleeft met Van den Bergh een "droomscenario"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 22:48vr 04-12-2020 om 22:48

K. Beerschot V.A is bezig aan een indrukwekkend seizoen en staat na veertien speeldagen bovenaan de Jupiler Pro League. Een onverwacht sterk begin van de Antwerpenaren. Dat ondervindt ook verdediger Jan Van den Bergh.

De verdediger werd opnieuw aangetrokken door Beerschot en geniet duidelijk van de goede prestaties van zijn club. "Er is volgens mij geen enkele ploeg in België die onze winnersmentaliteit en spelvreugde heeft", vertelt hij op de website van Beerschot.

Het is dan ook leuk om momenteel voor Beerschot te voetballen, waar de mayonaise duidelijk pakt.. "Op dat vlak hebben wij echt een supergroep. De samenhorigheid is enorm. De appreciatie en het respect voor elkaar is groot. Dit is een droomscenario voor de club. En we hebben het verdiend en afgedwongen", besluit hij.

Van den Bergh was afgelopen weekend nog goed voor een doelpunt en een assist tegen KV Mechelen. Hij werd dan ook verkozen tot Man van de Match. "Er kunnen nog wat percentjes bij maar ik voel me elke week beter worden. Neem daarbij deze bijzondere groep waarin ik ben terechtgekomen en de waanzinnige prestaties die wij neerzetten, dan is het een understatement dat ik me hier goed voel. Beerschot is gewoon mijn club", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws