Geen De Laet bij de Rode Duivels: Geef die jonge talenten maar ervaring

Geen De Laet bij de Rode Duivels: "Geef die jonge talenten maar ervaring"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 22:04vr 04-12-2020 om 22:04

Ritchie De Laet zit in de vorm van zijn leven en is wekelijks één van de uitblinkers bij Royal Antwerp FC. Bondscoach Roberto Martinez zou hem alvast volgen, maar ziet De Laet de Rode Duivels nog zitten?

"Het is een mooi compliment, maar eerlijk gezegd vind ik dat hij beter jongere spelers kan selecteren", verrast De Laet bij Knack. "De opvolging van de Gouden Generatie moet nu vorm krijgen."

De Laet vindt dan ook dat hij de Rode Duivels niets meer kan bieden in de toekomst. "Ik ben 32, van mij gaat het niet komen. Als ze mij vragen, zeg ik natuurlijk geen nee, maar ik zal er niet kapot van zijn als het er niet van komt. Laat die jonge talenten maar ervaring opdoen", geeft hij aan.

Toch wordt De Laet genoemd als een potentiële speler voor de selectie. "Dat mijn naam nu valt bij de nationale ploeg dank ik aan de eerste lockdown. Ik heb hard gewerkt toen de competitie stillag in het voorjaar. Me niet laten kisten, ook al wist niemand wat er komen zou. Ik speelde drie kilo kwijt. Alle beetjes helpen voor een ouder wordende voetballer", besluit De Laet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws