Balette deelt sneertje uit aan Gents bestuur: Al diversiteit aan trainers gehad

Balette deelt sneertje uit aan Gents bestuur: "Al diversiteit aan trainers gehad"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 19:28vr 04-12-2020 om 19:28

Laatste update: vrijdag 4 december 2020 om 19:51vr 04-12-2020 om 19:51

Peter Balette zal opnieuw samen moeten werken met Hein Vanhaezebrouck. Die laatste rondde vrijdag zijn terugkeer naar KAA Gent af, nadat de club-in-crisis een dag eerder Wim De Decker aan de deur had gezet. Op de persconferentie in aanloop naar het duel met KV Oostende bleef Balette opvallend koud voor dat nieuws.

Op het moment van de babbel was de deal rond Vanhaezebrouck nog niet rond, maar de T2 zal ook wel geweten hebben dat die nakende was. "Ik heb hier al zoveel namen horen vallen, ik laat me er niet door leiden. Ik dacht dat Hein nog aan het herstellen was. Het verrast me eerlijk gezegd wel. Ik had de namen natuurlijk al horen vallen. Ik heb Hein wel beterschap gewenst, maar over voetbal hebben we niet gesproken", doet Balette uit de doeken volgens Het Laatste Nieuws.

Enige inspraak heeft Balette niet gehad. "Ze zullen wel weten hoe ik over Hein denk", verwijst de rechterhand naar Ivan De Witte en Michel Louwagie. "Ik ken hem door en door, dat steek ik niet onder stoelen of banken. Maar er is nog niet over gepraat."

De hamvraag luidt uiteraard: zal Vanhaezebrouck het tij kunnen keren in Gent? "Dat is een heel moeilijke vraag. Ik wil daar niet negatief en ook niet positief op antwoorden", antwoordt Balette koeltjes. "Omdat wij nu al een diversiteit aan trainers gehad hebben met elk verschillende kwaliteiten. Hein kent de club. Ik denk niet dat er veel trainers de club beter kennen dan hij, zelfs met al de nieuwelingen die er nu zijn. Maar toch moet je steeds afwachten. Deze spiraal moet natuurlijk omgekeerd worden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws