Woensdag Champions League, vrijdag tegen Seraing: bij Club Brugge kan het allemaal

Woensdag Champions League, vrijdag tegen Seraing: bij Club Brugge kan het allemaal

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 19:11vr 04-12-2020 om 19:11

De ene klus is de andere niet. Afgelopen woensdag mocht Thomas Van Den Keybus nog zijn debuut vieren in de Champions League. Nog geen 48 uur later wacht de youngster van Club Brugge een wedstrijd tegen ... Seraing FC.

Vrijdagavond neemt Club NXT het op tegen Seraing in de Proximus League. Een opvallende naam in de achterhoede is die van Van Den Keybus, die woensdag dus nog met de grote jongens mocht aantreden tegen Zenit Sint-Petersburg. In blessuretijd gunde Philippe Clement hem een invalbeurt in de plaats van Clinton Mata. Eerder had Van Den Keybus al zijn debuut gevierd in de Jupiler Pro League.

De negentienjarige Bruggeling werkt het gros van zijn wedstrijden echter af voor Club NXT. Daar komt voorlopig geen verandering in. Tegen Seraing verschijnt Van Den Keybus aan de aftrap, samen met onder meer Maxim De Cuyper en topschutter Thibo Baeten. Zij zullen Club NXT naar haar tweede zege van het seizoen moeten stuwen. Tegen Seraing, het nummer twee in de stand, belooft dat echter geen sinecure te worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws