UPDATE: Beroep van Charleroi haalt niks uit, Ilaimaharitra mist vier matchen

UPDATE: Beroep van Charleroi haalt niks uit, Ilaimaharitra mist vier matchen

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 17:15vr 04-12-2020 om 17:15

Laatste update: dinsdag 8 december 2020 om 17:30di 08-12-2020 om 17:30

Het zit Sporting Charleroi de laatste weken echt niet mee. Het boekt amper nog goede resultaten en moet nu Marco Ilaimaharitra nog een hele poos missen.

In de partij tegen Waasland-Beveren liep het net voor rust, en bij een 0-1 voorsprong voor Waasland-Beveren, fout af voor Charleroi. Ilaimaharitra ging er veel te stevig in en kreeg na een VAR-ingreep ook een rode kaart. Nu wordt hij ook nog stevig geschorst door het disciplinair comité.

Het voetbalorgaan besloot om de middenvelder voor maar liefst vier partijen te schorsen. Ilaimaharitra mist daardoor de wedstrijden tegen KV Kortrijk, STVV, Cercle Brugge en RSC Anderlecht.

Update: Sporting Charleroi is alsnog in beroep gegaan tegen de zware schorsing van Marco Ilaimaharitra. De middenvelder kreeg een schorsing van vier speeldagen en 4.000 euro boete opgelegd door het Disciplinair Comité van de KBVB. Maandag tegen KV Kortrijk stond hij daarom gewoon in de basis. 

UPDATE: Het beroep van Charleroi haalde niks uit, want de KBVB legt Ilaimahritra exact dezelfde straf op. De Charleroi-middenvelder moet vier wedstrijden brommen en een boete van 4.000 euro betalen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws