Club Brugge met zorgen: Belangrijke pionnen nog steeds onbeschikbaar

Club Brugge met zorgen: Belangrijke pionnen nog steeds onbeschikbaar

04-12-2020 16:50 Laatste update: 17:09
7

Club Brugge speelt zaterdag in eigen huis tegen STVV. Een belangrijke partij in de competitie, maar de focus zal toch vooral op de partij tegen Lazio Roma van komende week liggen. Tegen de Truienaren zal Philippe Clement mogelijk flink wat roteren, al heeft hij wel enkele opties minder.

In de partij tegen Zenit Sint-Petersburg kon Clement al geen beroep doen op Simon Deli en Krépin Diatta. De eerste zat nog op de bank, maar heeft lichte kwaaltjes. Diatta viel geblesseerd uit. Het duo is er ook zaterdag niet bij tegen STVV. Dat bevestigde de trainer van Club Brugge op zijn persconferentie.

Daarnaast blijft Matej Mitrovic ook nog steeds out voor Club Brugge. "Mitrovic is nog steeds out, Asoma ook. Diatta en Deli zullen niet beschikbaar zijn. Er zijn ook een aantal andere jongens met kleine probleempjes die we morgen verder bekijken. De wedstrijden komen kort na elkaar dus dat is logisch", gaf Clement aan.

Toch lijkt hij flink te gaan roteren, waardoor spelers zoals Mats Rits, Eduard Sobol, David Okereke en Siebe Schrijvers mogen hopen op een basisplek tegen STVV.