Van den Brom: Genk en Antwerp zijn momenteel de beste ploegen in België

Van den Brom: "Genk en Antwerp zijn momenteel de beste ploegen in België"

04-12-2020 16:21
6

John van den Brom maakt zich op voor zijn eerste topper met KRC Genk. Komend weekend staat hij met de Limburgers tegenover Royal Antwerp FC. De Nederlander verwacht alvast een stevig onderonsje.

Na de teleurstellende topper van afgelopen weekend tussen RSC Anderlecht en Standard kunnen we wel een leuke topper gebruiken in België. Dat zou weleens de partij tussen Antwerp en Genk kunnen worden. "Het zijn de twee beste ploegen van het moment tegen elkaar, dus dat moet een mooie wedstrijd worden", citeert Het Laatste Nieuws Van den Brom.

De Nederlander vindt Antwerp dan ook een bijzonder goede ploeg. "Ik heb genoten van Antwerp, zowel tegen OHL als gisteren tegen Ludogorets. Het is een leuke ploeg om naar te kijken, maar dat zijn wij ook. We zijn in bloedvorm en ik heb het gevoel dat mijn spelers nu pas gaan beseffen hoe goed ze echt kunnen zijn", geeft hij aan.

Nog beter
Maar de eerste grote test van Genk? Dat vindt Van den Brom niet. "Neen, want dan praat je denigrerend over die andere ploegen. Onlangs hoorde ik Philippe Clement zeggen dat dit het beste Cercle Brugge van de laatste tien jaar was. En ik denk ook niet dat Moeskroen veel laten liggen heeft nadat wij ze hier geklopt hebben. Ik ben wel tevreden met wat we tot dusver getoond hebben."

De Nederlander denkt alvast dat Genk nog beter kan worden. "Elke trainer heeft zijn eigen ideetjes, visie en maniertjes om het spel nog mooier te maken en daar zijn we mee bezig. Er zit nog veel rek op deze ploeg en als ze zich daarvan bewust worden, dan kan het hier nog héél leuk worden", besluit hij.