Vanhaezebrouck dicht bij terugkeer naar KAA Gent: 'De laatste details'

Vanhaezebrouck dicht bij terugkeer naar KAA Gent: 'De laatste details'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 15:44vr 04-12-2020 om 15:44

Hein Vanhaezebrouck staat op het punt om terug te keren naar KAA Gent. Na het ontslag van Wim De Decker zoekt men bij de Buffalo's naar een nieuwe coach. Dat kan dus oude bekende Vanhaezebrouck worden.

Makelaar Mogi Bayat werd vrijdag door Het Laatste Nieuws nog gespot aan de Ghelamco Arena. Naar verluidt om te onderhandelen over een terugkeer van Vanhaezebrouck. Die onderhandelingen zouden ook de goede richting opgaan. Beide partijen werken aan de laatste details in het contract.

Voor Vanhaezebrouck wordt het zijn grote terugkeer bij KAA Gent na zijn vertrek in 2017. Hij werd daarna trainer bij RSC Anderlecht, maar dat werd geen groot succes. Vanhaezebrouck, die Gent aan de enige titel in de clubgeschiedenis hielp, moet het seizoen toch nog proberen redden bij Gent.

De Buffalo's zijn al definitief uitgeschakeld in Europa en staan met nul punten laatste in hun groep. In de Belgische competitie staat Gent op een teleurstellende twaalfde plek in de stand, op negen punten van een plek in Play-Off 1.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws