Van Damme praatte met Antwerp en Leko: “Waren anderen die twijfels hadden”

Van Damme praatte met Antwerp en Leko: “Waren anderen die twijfels hadden”

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 15:13vr 04-12-2020 om 15:13

Jelle Van Damme zit nog steeds zonder club. De verdediger heeft naar eigen zeggen wel enkele aanbiedingen gekregen. Tegenover Sporza geeft Van Damme ook toe dat hij met zijn ex-club Antwerp heeft gepraat.

"Antwerp is de ploeg die enorme stappen heeft gezet de laatste maanden”, begint Van Damme. “Ik ben blij voor de club en de ploeg, maar ook voor Ivan Leko. Hij wist wat de verwachtingen waren toen hij aankwam en hij heeft het echt over een andere boeg gegooid.”

“Hij had een plan, een idee en heeft ook veel nieuwe spelers gekocht”, gaat de voormalige verdediger van onder meer Standard en Anderlecht verder. “Hij stond daardoor in het begin van het seizoen onder druk en er was veel kritiek, maar het is op het juiste moment beginnen te bollen."

"Ze spelen mooi voetbal en het is leuk om te zien, maar tegen OHL zag je toch ook dat ze te makkelijk goals slikken. Daartegenover staat wel een Refaelov met heel veel vertrouwen. En Mbokani en Haroun zijn zo belangrijk voor die ploeg. Je merkt meteen het verschil wanneer ze spelen."

Van Damme geeft ook toe dat hij met Ivan Leko heeft gepraat. "Ik heb een tijdje geleden contact gehad met Ivan Leko. Hij zag dat volledig zitten, maar er waren er anderen die twijfels hadden. Dat is spijtig, maar het is oké”, aldus de oud-verdediger van The Great Old.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws