Merckx ziet maar één topper bij Anderlecht: Hij is goed, dan zijn we rond

Merckx ziet maar één topper bij Anderlecht: "Hij is goed, dan zijn we rond"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 13:30vr 04-12-2020 om 13:30

Eddy Merckx is een wielerlegende, maar staat ook bekend als supporter van Anderlecht. Veel heeft hij dit seizoen nog niet gezien van zijn ploeg. Hij ziet het dan ook somber in. 

"Ik wil mezelf geen voetbalkenner noemen, ik zie ook maar wat iedereen ziet", benadrukt hij bij Het Laatste Nieuws. "En dat is dat het mankeert aan goeie spelers. Ik ga al vele seizoenen naar Anderlecht, heb de gloriejaren meegemaakt. Wel, er is er misschien maar ene van nu die toen had mogen meedoen: Hendrik Van Crombrugge. Hij is goed - en dan zijn we rond, hé."

Over de rest van de ploeg kan hij weinig goeds zeggen. "Zo een Verschaeren is niet voldoende, hij speelt niet voor niks niet altijd. Tegen Standard ben ik bijna in slaap gevallen, zo flauw was het. Volgens Paul (Van Himst, red.) ben ik te pessimistisch, maar... Het zal gewoon verschrikkelijk lang duren voor de successen terugkomen. Met Kompany? Joker! Laat ons maar hopen dat ik het mis heb. En dat mijn club snel weer bovenin meedraait. Dat zou me plezier doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws