Ritchie De Laet reageert na verdiende overwinning: Ik snap dat zelf ook niet goed

Ritchie De Laet reageert na verdiende overwinning: "Ik snap dat zelf ook niet goed

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 21:33do 03-12-2020 om 21:33

Royal Antwerp won donderdagavond met 3-1 van Ludogorets in de Europa League. Antwerp speelde een goede partij en won verdiend, door het gelijkspel van Tottenham Hotspur komt Antwerp aan de leiding. Doelpuntenmaker Ritchie De Laet blikte tevreden terug op de wedstrijd.

Ritchie De Laet is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Royal Antwerp. Verdedigend staat hij als een muur en zijn aanvallende rushes kunnen sommige ploegen pijn doen. Zijn onaflatende inzet en voorbeeldige mentaliteit maakt hem de verpersoonlijking van Royal Antwerp FC. Hij pikte zijn doelpuntje mee en was dan ook tevreden over de prestatie van zijn team. Enkel de niet afgewerkte kansen lagen bij De Laet op de maag.

"Het is zot hé, hoe moeilijk we het onszelf altijd maken. Ik snap dat zelf ook niet goed. Bij de rust had het al een feestje moeten zijn, maar het wilde maar niet lukken in de afwerking. Nochtans creëerden we kans op kans en allemaal waren ze knap uitgespeeld. In de tweede helft kwamen ze snel uit de kleedkamer, net als in Bulgarije. Maar we hadden vertrouwen getankt in de eerste helft en we wisten wat we moesten doen om de wedstrijd weer in handen te krijgen. Ik mag wel van geluk spreken dat er geen VAR was, want volgens mij raakt de bal mijn arm bij mijn doelpunt. Is het nog 3-3 geworden in LASK - Tottenham? Dat is tof, dan kunnen we nog strijden voor de groepswinst. Of ik schrik heb dat Leko me in Londen gaat sparen? Neenee, ik zal wel spelen. Ik ga daar spelen. Enfin, hij is natuurlijk baas, hé (lacht)", zei De Laet aan Sporza na de wedstrijd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws