Deschamps voor duel met België: Geen sprake van revanche bij ons

Deschamps voor duel met België: "Geen sprake van revanche bij ons"

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 22:42do 03-12-2020 om 22:42

Net zoals op het WK in Rusland kijken België en Frankrijk elkaar ook in de ogen in de halve finales van de Nations League. In 2018 trokken Les Bleus in Sint-Petersburg aan het langste eind. De Rode Duivels werden achteraf door vele waarnemers wel “de morele winnaars” genoemd vanwege hun aantrekkelijke voetbal.

"Van onze kant is er geen sprake van revanche. Misschien is dat bij hen wel zo", verklaarde bondscoach Didier Deschamps in een reactie op de uitgevoerde loting.

De Franse coach zei veel respect te hebben voor de nummer 1 op de FIFA-ranking. Frankrijk staat tweede. "Het is altijd fijn, en het zijn matchen die je gewoon bent. Frankrijk speelde al vaak (...) tegen deze Belgische ploeg. Maar dit wordt een andere context, met een ander doel. Maar wij zijn zeker dat we tegenover een heel, heel mooie ploeg zullen staan", meldt Het Laatste Nieuws.

Deschamps beschikt naar eigen zeggen over een brede, kwalitatieve kern 'die honger heeft naar overwinningen'.  België en Frankrijk treffen elkaar op 7 oktober 2021 in Turijn. Een dag eerder speelt Italië in Milaan tegen Spanje. Op 10 oktober worden de finale en kleine finale afgewerkt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws