Breaking news

OFFICIEEL: Van Der Brugge tekent voor 3,5 jaar bij Cerce Brugge

Walsh kan international worden: De bondscoach wil mij er graag bij

Walsh kan international worden: "De bondscoach wil mij er graag bij"

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 13:00do 03-12-2020 om 13:00

Sandy Walsh zat vijf maanden zonder club, maar is nu basispion bij KV Mechelen. Binnenkort kan de verdediger ook voor het eerst international worden, geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. 

Walsh is bijzonder blij dat hij weer voetballer is. "Vijf maanden zat ik zonder club. Ik zat even diep en vond het vreemd dat ik geen nieuwe ploeg vond. Ik ben dankbaar dat KV Mechelen me een kans gaf.”

Dat wil hij tonen op het veld. "Ik speel elke match alsof het mijn laatste is. Dat is mijn mentaliteit. Elke wedstrijd wil ik me bewijzen en er vol voor gaan. Mijn truitje natmaken voor de ploeg. Ik voel veel vertrouwen en heb de goede vorm te pakken. Hopelijk kan ik deze lijn doortrekken.” 

Inmiddels heeft Walsh ook een procedure bij de FIFA lopen. Hij wil international worden voor Indonesië. "Dat zou mooi zijn. Als ik voor een nationale ploeg wil spelen, dan is het wel Indonesië. Afgelopen zondag is de match tegen Beerschot daar op de nationale televisie uitgezonden. Er is nauw contact met de voetbalbond en de bondscoach wil me er graag bij hebben. In januari hebben ze een afspraak bij de FIFA om mijn dossier te bespreken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws