Breaking news

Standard is weer helemaal terug na winst tegen Charleroi

Vanaken is dolgelukkig bij Club Brugge: Wij hebben alles te winnen

Vanaken is dolgelukkig bij Club Brugge: "Wij hebben alles te winnen"

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 13:30do 03-12-2020 om 13:30

Club Brugge is zeker van Europees voetbal na de winterstop, maar kan nog hoger mikken. Met een zege tegen Lazio Roma blijft het ook in de Champions League. Hans Vanaken acht dat niet onmogelijk. 

Tegen Zenit was Club in ieder geval sterk. "Ik denk dat er niets aan te merken is op onze prestatie", aldus Vanaken bij Het Nieuwsblad. "Vanaf minuut 1 voerden we het plan uit. Er was veel meer ruimte om te voetballen dan tegen pakweg Moeskroen en dat hebben we goed benut. Zenit moest natuurlijk ook winnen en dat was in ons voordeel."

De tegenstander was allesbehalve indrukwekkend. "Oké, dit Zenit was niet zo best, maar het blijft Champions League. Daarin wil iedereen uitblinken en je moet ze altijd nog opzijzetten. Na die 1-0 speelden we het goed uit."

Zo is de laatste poulematch nog heel belangrijk voor Club. "Dat was ons doel. We wilden volgende week een wedstrijd spelen die er absoluut nog toe doet. In Rome hebben we alles te winnen. Dat is fantastisch. Als we dat nog realiseren zou het echt een uitzonderlijke campagne zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws