Breaking news

OFFICIEEL: Van Der Brugge tekent voor 3,5 jaar bij Cerce Brugge

Bornauw over slechte beurt bij Rode Duivels: Moeilijker te verteren

Bornauw over slechte beurt bij Rode Duivels: "Moeilijker te verteren"

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 12:30do 03-12-2020 om 12:30

Sebastiaan Bornauw kon absoluut niet overtuigen bij de Rode Duivels tijdens de laatste interlandbreak. Ook in de Bundesliga was hij zijn plaats even kwijt, maar nu lijkt de ex-speler van Anderlecht terug te slaan. 

Afgelopen weekend stond hij in de basis bij FC Keulen, dat met 1-2 ging winnen van Borussia Dortmund. "De kritiek heeft mij op scherp gezet, omdat ik weet dat ik beter kan", vertelt hij aan Kölner Express. "Voor een jonge speler met twee caps is dat moeilijker te verteren dan voor iemand met twintig of dertig caps. Gelukkig heb ik veel steun gekregen van mijn familie."

Bornauw weet niet wat er mis ging. "Ik begrijp niet waarom ik nog niet de echte Bornauw kon tonen in de nationale ploeg, maar dat gaat lukken. Roberto Martinez vertelt me altijd om te spelen zoals in Keulen. Natuurlijk was ik boos toen ik hier op de bank moest zitten. Maar ik heb mijn vertrouwen nooit verloren. Ik heb goed getraind en de coach heeft me weer in de ploeg gezet."

Tegen Dortmund speelde hij terug op zijn niveau. "Ik was tevreden dat Haaland speelde tegen ons. Hij heeft niet gescoord, dus ik zal niet zo slecht gespeeld hebben. Maar ik kan nog beter."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Bornauw op termijn een vaste waarde bij de Rode Duivels?

Ja
36%
Nee
64%
(142 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws