Ik weet zeker dat hij geen nee zegt tegen aanbod van Anderlecht

"Ik weet zeker dat hij geen nee zegt tegen aanbod van Anderlecht"

03-12-2020 11:00 Laatste update: 11:25
11

Marcin Wasilewski heeft een punt gezet achter zijn voetbalcarrière. Nu moet hij dus een nieuwe bezigheid zoeken. Volgens zijn makelaar Michel Thiry weet hij zelf nog niet wat dat gaat zijn. 

In Polen zijn er geruchten dat hij kooivechter zou worden, maar Thiry weet van niets. "Eerlijk gezegd heeft hij momenteel nog geen enkel idee hoe het nu verder moet", vertelt Thiry bij La Dernière Heure. "Misschien een voetbalschool openen, voorzitter worden van een voetbalclub, commentator. Alles is mogelijk maar tot op vandaag is er nog niets beslist."

Een terugkeer naar Anderlecht is zeker niet uitgesloten. "Waar ik wel zeker van ben is dat indien RSC Anderlecht moest bellen hij geen nee zou zeggen. Die club zit in zijn hart. Misschien kan hij alvast beginnnen met een trainerscursus. Zelfs al wil hij geen trainer worden kan het nooit kwaad om al met die cursus te starten",

De directie bij Anderlecht is veranderd en van de oude garde is enkel David Steegen er nog. Ik weet niet of de nieuwe bazen weten wat Wasyl voor de club heeft betekend. Hij wil graag in Polen blijven, maar als Anderlecht belt, denk ik niet dat hij ‘neen’ zegt. Het is de club van zijn hart”