UPDATE: Vadis moet afhaken na opwarming, Dorsch vervangt Gent-kapitein

UPDATE: Vadis moet afhaken na opwarming, Dorsch vervangt Gent-kapitein

03-12-2020 17:53 Laatste update: 18:58
14

KAA Gent heeft niets meer te winnen of te verliezen in de Europa League. De Buffalo’s kunnen enkel het Belgische coëfficiënt opschroeven tegen Slovan Liberec.

KAA Gent heeft een troosteloze nul op twaalf in Groep L van de Europa League. De Buffalo’s gingen in de heenwedstrijd met 1-0 onderuit tegen Slovan Liberec. Ook in de Jupiler Pro League draait het niet na de 0-3 nederlaag tegen Zulte Waregem. Wim De Decker heeft wel goed nieuws gekregen, want met Laurent Depoitre en Roman Yaremchuk recupereert hij twee (belangrijke) spitsen. Die laatste start ook meteen.

Achterin blijft Sinan Bolat het vertrouwen behouden, ondanks enkele weifelende interventies. Gent brandt een kaars voor Dino Arslanagic. Na anderhalve maand blessureleed is onze landgenoot helemaal terug. Hij moet de wankele defensie extra zekerheid bieden.

Slovan Liberec maakt mathematisch nog kans op de volgende ronde, maar dat lijkt onbegonnen werk. Met nog twee wedstrijden te gaan telt Rode Ster zes punten meer en in de heenwedstrijd werd het 5-1 voor de Serviërs. Slovan Liberec telt drie punten.

UPDATE: Vadis Odjidja is na de opwarming niet in staat om aan de aftrap te verschijnen. De Gent-kapitein wordt vervangen door Niklas Dorsch.