Refaelov licht tipje van de sluier over contract Antwerp: “Gesprek gehad”

Refaelov licht tipje van de sluier over contract Antwerp: “Gesprek gehad”

03-12-2020 09:24 Laatste update: 09-12-2020 09:44
10

Lior Refaelov zit in bloedvorm bij Royal Antwerp Football Club. De middenvelder is ook goed op schot in de Europa League en neemt het vanavond op tegen het Bulgaarse Ludogorets.

Tegenover Het Nieuwsblad laat Refaelov zich uit over de Europese clash. “Ik besef alleszins wat er op het spel staat. Na de loting hadden we overwinteren als doel gesteld. We hebben negen punten in de pocket en zijn er dicht bij. Het zou een grote stap zijn voor de hele club, maar laten we niet vooruitlopen op de feiten.”

Refaelov kan op zijn 34e nog een mooie transfer maken. Naar verluidt sprak zaakwaarnemer Dudu Dahan al met clubs uit de MLS, maar een nieuw contract bij Antwerp krijgt voorrang. “Ik zeg er liever niet te veel over. Maar laat ik het zo stellen: ik ben er gerust op dat we in de komende weken voor alle partijen de best mogelijke deal zullen bekomen.”

Update: Lior Refaelov is met Antwerp beginnen onderhandelen over een nieuw contract, dat liet de middenvelder aan Het Laatste Nieuws weten. "De club en ik hebben intussen een eerste gesprek gehad. In de komende weken gaan we op een voor iedereen zo goed mogelijke deal proberen uit te komen. We werken eraan”, klinkt het.