Lang geniet bij Club Brugge na Zenit: “Ik ben echt trots op het team”

Lang geniet bij Club Brugge na Zenit: “Ik ben echt trots op het team”

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 09:12do 03-12-2020 om 09:12

Laatste update: donderdag 3 december 2020 om 09:15do 03-12-2020 om 09:15

Noa Lang begint zijn draai te vinden bij Club Brugge. De van Ajax overgekomen aanvaller was ook in de Champions League tegen Zenit Sint-Petersburg belangrijk met een knappe goal. Na afloop reageerde de Nederlander op de webstek van Blauw-Zwart.

Lang geniet bij Club Brugge na de zege tegen de Russen. “Ik ben blij met het mooie verloop van de avond. Het was zeker geen makkelijke wedstrijd voor ons. We speelden tegen een goede ploeg, maar we zijn van onze eigen kracht uitgegaan."

"We hebben ons eigen spel gespeeld en ik denk dat we vandaag hebben laten zien dat we gewoon bij vlagen heel goed kunnen voetballen en een heel goed team zijn. Of we efficiëntie getoond hebben? 3-0, het hadden er nog meer kunnen zijn. Ik ben echt trots op het team."

Lang was een constante dreiging en kijkt ook al vooruit naar volgende week. Dan wacht Lazio Roma waar Club Brugge zich nog kan kwalificeren voor de volgende ronde. "Eerst focus op Sint-Truiden in het weekend. Het is een hele belangrijke wedstrijd en dan op naar Lazio. We hebben niets te verliezen. Dat wordt een hele mooie week."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws