Noa Lang blijft overtuigen bij Club Brugge: Je ziet dat hij mogelijkheden heeft

Noa Lang blijft overtuigen bij Club Brugge: "Je ziet dat hij mogelijkheden heeft"

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 23:35wo 02-12-2020 om 23:35

Laatste update: donderdag 3 december 2020 om 10:10do 03-12-2020 om 10:10

Club Brugge heeft woensdagavond in de Champions League met 3-0 gewonnen tegen Zenit Sint-Petersburg. Noa Lang pikte opnieuw zijn doelpuntje mee bij Blauw-Zwart. De Nederlander scoorde de derde goal en zal volgens Marc Degryse niet meer uit de basisploeg van Philippe Clement verdwijnen.

"Als hij zo blijft spelen zeker niet", vertelde de analist na de wedstrijd bij Vtm. "Je ziet dat hij mogelijkheden heeft. Hij heeft snelheid, diepgang en hij werd beloond. Voor één keer een goede voorzet van Dennis, die Lang bereikt. En dan handelt hij toch snel rond de zestien meter. Dat heeft hij wel: snel aannemen en uithalen."

Tijdens de vorige Champions League-wedstrijden kon Lang zich niet onderscheiden, maar tegen Zenit was hij net als in de Belgische competitie bij de betere spelers van Club. "Hij was voor mij in de eerste helft de speler met de meeste dreiging en hij trok die lijn door na de rust", vervolgde Degryse. "Bij z'n goal staat hij toch met Vanaken en De Ketelaere op een korte ruimte. Dat doet hij goed: de aanname en dan in de verste hoek wegleggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws