Het zwakste Zenit in jaren, maar dat maakt de rekening van Club Brugge niet

"Het zwakste Zenit in jaren, maar dat maakt de rekening van Club Brugge niet"

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 23:24wo 02-12-2020 om 23:24

Club Brugge heeft in de Champions League met 3-0 gewonnen tegen Zenit Sint-Petersburg. Daardoor maakt Blauw-Zwart nog altijd kans om te overwinteren in de Champions League. Een topprestatie volgens Marc Degryse, al was de Russische tegenstand maar zwakjes.

"Ze vielen toch zwaar door de mand. Dit was het zwakste Zenit van de laatste 10 à 15 jaren, maar dat maakt de rekening van Club Brugge niet", vertelde Degryse bij Vtm. Verder had hij veel lof voor de Champions League-campagne van Blauw-Zwart. "Niemand had bij de loting verwacht dat Club twee keer ging winnen tegen Zenit. Dat is een verrassing en dat is knap."

"Ze hebben ondertussen 7 punten. En dit is de eerste thuisoverwinning in twaalf matchen. Ze scoren goede cijfers en zetten elk jaar een stapje vooruit. Volgende week is sowieso een moeilijker verhaal, want je moet gaan winnen. Vanavond zat je iets comfortabeler, want met een punt heb je genoeg. Als je tegen een Italiaanse ploeg een resultaat moet behalen, dat is gewoon moeilijk", besloot Degryse.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws