Leko op zijn hoede: “Geen kwaliteitsverschil tussen Antwerp en Ludogorets”

Leko op zijn hoede: “Geen kwaliteitsverschil tussen Antwerp en Ludogorets”

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 17:12wo 02-12-2020 om 17:12

Royal Antwerp Football Club kan zich plaatsen voor de volgende ronde in de Europa League. De volgende tegenstander is het Bulgaarse Ludogorets. Coach Ivan Leko gaf een persconferentie voor de match.

“We zijn blij dat we alweer een historische match mogen spelen”, begint Leko. “Dat betekent dat we goed bezig zijn. Maar eigenlijk zijn we totaal niet bezig met geschiedenis schrijven. We willen niet praten over hoe mooi of belangrijk de kwalificatie zou zijn. We gaan gewoon ons best doen en drie dagen later wacht dan alweer de volgende wedstrijd.”

Ludogorets heeft een nul op negen. “Ze zijn gewoon slecht van start gegaan, door tegen ons te verliezen, terwijl iedereen dacht dat ze zouden winnen. Vervolgens tegen LASK kon het alle kanten op – 3-0, 0-3 – maar verloren ze opnieuw. En dan moet je dat rechttrekken tegen Tottenham, heel moeilijk. Toch is er geen kwaliteitsverschil tussen Antwerp en Ludogorets.”

“Ik vind ons even sterk”, gaat de Kroaat verder. “Het zal dus een moeilijke match worden. Niet vergeten dat dit een ploeg is die vorig jaar wél overwinterde. En dat hun spelers – gezien de competitie waar ze in spelen – de Europese matchen aangrijpen om zich te tonen en een transfer te versieren. Ze gaan heel gemotiveerd zijn om hier iets te komen rapen.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Leko hier gelijk?

Ja
92%
Nee
8%
(63 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws