Breaking news

Club Brugge op volle sterkte tegen KRC Genk, Vanaken en Dennis maken comeback

STVV neemt afscheid van Muscat: Zagen ons genoodzaakt dat te doen

STVV neemt afscheid van Muscat: "Zagen ons genoodzaakt dat te doen"

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 15:16wo 02-12-2020 om 15:16

STVV heeft besloten om door te gaan met een nieuwe trainer en afscheid te nemen van Kevin Muscat. De trainer wordt bedankt voor bewezen diensten na de slechte competitiestart. CEO Takayuki Tateishi legt uit waarom STVV die beslissing kwam.

Volgens de Japanner kon STVV niet anders dan afscheid te nemen van Muscat. "Door de huidige rangschikking zagen we ons genoodzaakt om de samenwerking met Kevin Muscat stop te zetten. Dit was een moeilijke keuze", vertelt hij op de officiële kanalen van STVV.

Toch geeft men bij STVV het seizoen nog niet op. "We willen echter vroeg in het seizoen opnieuw vertrouwen in de groep brengen. Via deze weg willen we een nieuwe start nemen. We verwachten dat iedereen, spelers en staf, samen zullen werken als één team. Daarom wil ik ook aan jullie als supporter vragen om het team te blijven steunen zoals jullie dat altijd al deden", geeft hij aan.

Intussen zoekt STVV naar een nieuwe coach. VoetbalPrimeur.be kon u eerder al melden dat dat meer dan waarschijnlijk Bernd Hollerbach zal worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws