KAA Gent blijft maar verliezen, Messoudi ziet een bijzonder slechte Ngadeu

KAA Gent blijft maar verliezen, Messoudi ziet een bijzonder slechte Ngadeu

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 20:44wo 02-12-2020 om 20:44

KAA Gent blijft het bijzonder moeilijk hebben en kon ook afgelopen weekend niet overtuigen. Het verloor met 0-3 van Zulte Waregem. Alweer een verlies. Mo Messoudi denkt ook te weten waar het probleem ligt.

"Bij het KAA Gent van zondag onthoud ik vooral de apathische houding van Michel Ngadeu", zegt hij bij Sport/Voetbalmagazine. "Zijn lichaamstaal vertelt heel veel: dat hij niet gelukkig is, ook liever afgelopen zomer was vertrokken, maar dat hij ook niet helemaal fit lijkt", klinkt het.

Ngadeau was vorig seizoen nochtans één van de beste verdedigers in België. "Hij is niet meer de Ngadeu van vorig seizoen. Positioneel verdedigde hij heel slecht. Eerst moet hij door die slechte opstelling een overtreding maken op Opare waaruit Govea dan scoort. En wat hij in de slotfase doet heb ik nog nooit gezien van een centrale verdediger: de bal van op 30 meter terugkoppen op zijn doelman waardoor Bruno nog bijna de 0‑4 maakt voor de bezoekers", klinkt het.

Al is Ngadeu niet het enige probleem volgens Messoudi. "Het zit echt niet goed bij KAA Gent, met zo’n ongeïnteresseerde Ngadeu, maar ook de connectie Kums-Dorsch die er niet is omdat het twee dezelfde types zijn. Alleen Odjidja haalt bij dit Gent zijn niveau, en ook Bukari deed het niet slecht, maar dat is gewoon te weinig", besluit Messoudi.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws