Kompany reageert: 'Supporters hebben 100% gelijk, maar ik voel geen druk'

Kompany reageert: 'Supporters hebben 100% gelijk, maar ik voel geen druk'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 12:18wo 02-12-2020 om 12:18

RSC Anderlecht kan al drie wedstrijden op rij niet meer winnen. Toch voelt Vincent Kompany geen druk. Dat vertelde de trainer van Anderlecht op zijn wekelijkse persconferentie. 

Mauves Army hing voor en na de match tegen Standard spandoeken op in Neerpede. Volgens de fans deden zij hun werk en moeten de spelers het niet nu doen. . "Het is mijn verantwoordelijkheid", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Kompany. "Supporters hebben 100% gelijk dat ze hun gevoelens uiten. Maar ik voel geen druk. Ik gebruik wel mijn rol om zoveel mogelijk druk weg te nemen bij de spelers."

Anderlecht trekt vrijdag naar Zulte Waregem. Na een 2 op 9 moet paars-wit nog eens winnen om de voeling met de top van het klassement te behouden. Kompany denkt te weten wat er nodig is. "Ik wil geen enkele verantwoordelijkheid uit de weg lopen. Ik weet wat mij te doen staat. Ik werk elke dag met échte talenten en ik zie ze ook beter worden. Al kan het nooit rustig zijn op Anderlecht, tenzij er gewonnen wordt. Dat begrijp ik."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

Winst voor Zulte Waregem
40%
Winst voor Anderlecht
40%
Een gelijkspel
19%
(62 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws