Nog meer miserie voor KV Mechelen: ‘Tweetal is out tegen Standard’

Nog meer miserie voor KV Mechelen: ‘Tweetal is out tegen Standard’

02-12-2020 11:41 Laatste update: 04-12-2020 14:28
4

KV Mechelen speelt donderdag haar inhaalmatch tegen KAS Eupen. Het middenveld van Malinwa zal niet bestaan uit de bekende namen. Aster Vranckx moet geschorst toekijken en Steven Defour is onvoldoende fit om in actie te komen. 

Vranckx kreeg het afgelopen weekend rood tegen Beerschot. In eerste instantie deed Mechelen nog moeilijk over een schorsing van één speeldag, maar donderdag hebben club en speler zich neergelegd bij een wedstrijd brommen. 

Defour heeft nog altijd last van zijn kuit. Volgens Het Laatste Nieuws wil Mechelen geen risico nemen met haar 32-jarige middenvelder en zal hem daarom niet gebruiken in de Oostkantons.

Verder is Igor de Camargo ook nog niet fit. De aanvaller herstelt van een scheurtje in zijn kuit. 

Update: KV Mechelen kan nog steeds niet beschikken over Steven Defour en Igor De Camargo, dat meldt Het Laatste Nieuws. Het tweetal zal ook niet aantreden tegen Standard Luik. “Dit konden we op voorhand incalculeren. Igor is niet meer van de jongste, dat is de realiteit. Hij kan met een kwaaltje wat langer blijven sukkelen. En gezien Stevens blessuregeschiedenis willen we geen risico nemen. We moeten goed naar hem luisteren”, zegt Vrancken.